Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Τήν Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 στον Δημοτικό Λαχανόκηπο Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καμεατερού έγινε επίσκεψη απο εκπροσώπους της οργάνωσης "Πελίτης" που δραστηριοποιείται στην διαδικασία ανταλλαγής σπόρων.
 

 
Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια δικτύωσης του Κοινωνικού Λαχανόκηπου και της σύναψης συνεργασιών με φορείς ανάλογης δράσης ώστε να εμπλουτιστεί ο Λαχανόκηπος με σπόρους και φυτώρια βιολογικής προέλευσης και να συμμετάσχει και η Δομή στο κίνημα ανταλλαγής φυσικών, βιολογικών καλλιεργειών ώστε να διατηρηθούν οι δυσικοί σπόροι των καλλιεργειών.
στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος περιβαλλοντος του Δήμου Ιωάννης Ελαιοτριβάρης, το μέλος ης επιτροπής λαχανόκηπου Θανάσης Σαμόλης, η γεωπόνος της δομής Δανάη Δουδουμοπούλου, η κοινωνική λειτουργός της Δομής του κοινωνικού λαχανόκηπου Αθηνά Γιανουλάκη και ο επιστάτης του Λαχανόκηπου Κώστας Καραγιάννης.
 
 
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα για την συνεργασία του "Πελίτη" με τον Κοινωνικό Λαχανόκηπο και η δημιουργία κοινών δραστηριοτήρων. Οι εκπρόσωποι της οργάνωσης υποσχέθηκαν κάθε δυνατή συνεργασία με την δομή του Λαχανόκηπου.